Vad går jag igång på?

Jag har helt osmakligt blivit "utmanad" av min egen bror, falken.blogsite.org, men det nämner jag inte här, så slipper ni ju veta!

Då är då frågan; Vad går egentligen Åsa Wärn igång på?!

Plats nummer tre
Här skulle jag egentligen vilja switcha platserna. Det är ju det mindre ytliga men vill sätta högst på listan för att må lite bättre i själen och såhär dags, sova lite godare om natten. MEN jag motiverar min ytlighet med att "gå igång" för mig, är något lite hemligt. Något man kanske gör utan att den utsatte ens vet eller märker något. I alla fall så går jag igång lite på glädje. Någon som är vacker, sprudlande och skrattande. Att glädjas tillsammans med någon. Att förenas i glädje. Är inte det ett fantastiskt sätt att gå igång på så säg?

Plats nummer två
Min andra hemliga fetish dök upp under gymnasietiden när jag på riktigt började pendla. Jag lärde mig snart att ju längre bak man satte sig, desto större var chansen att en rikting 10-poängare skulle dimpa ner på sätet innan och här handlar det om knän, hör och häpna. Kors i taket. Ja, jag vet inte hur jag ska förklara mig, de som förstår vad jag är ute efter vet redan vad jag menar med ett riktigt fräscht knä. Ni andra kan väl bara gå vidare till plats ett ;).

Bam para da para ooooch nummer ETT
Vad jag absolut hårdast går igång på och har gjort så länge jag an minnas att jag ens gått igång (alltså tiden efter lågstadiet då jag var kär i Håkan Hemlin, Nordman) är, klichéigt nog, rumpor. Små ärtiga bumps i klockrena jeans. Det kan nästan inte bli bättre. Man skulle nästan kunna säga att jag blivit kär i en och annan rumpa genom åren.

image58
Jag måste ju även komma hit. Kan inte göra annat i just ett sånt här inlägg.
Den som får mig att gå igång på livet.
Varje dag.

Fy vad bra Robbie Williams "She´s the one" är.

http://www.youtube.com/watch?v=dUVgfsRPZdI&feature=related

Nyklippt.

image56
Om utifall ni skulle stöta på mig, så ni har chansen att känna igen mig menar jag.
PUSS

Sista kvällen hemma.

Imorgon åker vi tillbaka hem till Falun. Eller iaf jag. Viktor stannar i Avesta och jobbar, antagligen hela veckan. Tråkigt tycker jag, men bra för ekonomin om inte annat. Dessutom får jag chansen att få saker gjorda när jag är själv. Det är lite lättare att koncentrera sig då. Annars har jag haft ett par fantastiska dagar hemma. Vi har hunnit med mycket och det känns som vi varit här så länge. Lyxigt att kunna anlända på torsdagkväll och få stanna till måndag lunch. Sedan blir det en ganska hyffsad vecka i skolan tror jag. Hoppas på lite slappo så man hinner andas och komma ifatt lite på eftermiddagarna. Dessutom måste jag ju leka vidare med min vän e510. Har hitta en blixt här hemma som passade alldeles utmärkt till min lilla pärla så jag får med lite ny utrustning hem. HÄRLIGT! Lite plugg nu innan Köping. Över och ut.

Avslappnad kväll.

Imorgon far jag hem. Hem till mor och far. Det blir skönt. Väskorna är så gott som packade och smågrisarnas transportbur är inredd. Vi åker direkt när jag slutar imorgon och plockar upp småkottarna i Örebro innan vi låter dem köra sista biten hem :P.

Konstigt iaf. Jag har examinerande redovisning imorgon på flrsta delkursen i Skapa och Kunskapa och har inte ens förberett min fusklapp än, men jag ska. Känner mig konstigt nog inte så trött ikväll. Har på senare tid (de senaste månaderna) varit utslagen kring nio, halv tio. Men här sitter jag nu, men en icecooolt heineken i näven och bara njuter av att får fara bort imorgon. Jag har mycket som måste bli gjort i helgen, men det kommer gå bra.

Tacka den däruppe för lugna kvällar mitt i veckorna!

Love is All

Nu rycker vi upp oss.
Det går bra att skriva reflektionsuppgifter med långfingret också
och det här är världens bästa låt.




http://www.youtube.com/watch?v=oADfmYQWmW8


SÅÅ komiskt!

Det enda jag kan säga är Ha Ha Ha. Här sitter jag och skriver med en hand. Var på akuten inatt och sydde ihop pekfingret. Hata glaskupor till kökslampor! Sjukt otrevligt att den skulle spricka just i näven på mig, men är också glad att jag inte skickat upp viktor på en stol för att fixa det. Hade varit ännu mer otrevligt för samvetet. I alla fall...till det komiska: så typiskt mig att ha en sådan där fantastisk dag, vara så lycklig och nöjd med allting, och så ska ja gå och skära upp pekfingret, låta dem komma fram till att varken tape eller klister duger och sedan sitta i timtals och vänta på tre stygn liksom.

Det är inte skadan jag pekar på. Jag behöver inte empati. Det får jag pinsamt mycket ändå, av att ha bytt (försökt bytt tom) en lampa. Men jag tycker det är komiskt. Just min lyckliga dag. Det kanske var meant to be, jag tog det ju inte så hårt då liksom. Haha. Onsdag den trettonde. Glad alla hjärtans dag! Hej!

What a day for a daydream!

Klev upp klockan sex imorse. Hade bestämt mig för att ta en halv dag på VFU:n (praktiken) trots att jag borde varit hemma och läst så här på min enda inläsningsdag den här veckan. Men jag har känt länge att det dröjt så lång tid sedan jag var där sist. Pallrade mig i alla fall iväg efter en gansak lugnt och behaglig morgon. Det var halt på vägen så jag kom lite för sent, men det var okej. De satt och åt frukost när jag kom. Många av barnen hälsade glatt på mig när jag klev innanför dörren, vilket onekligen visar på att de inte glömmer vem jag är mellan gångerna jag är där längre och till och med personalen var riktigt trevlig idag. Hela förmiddagen från klockan nio var vi iväg och åkte skidor för idag gick det årliga "Lingåsloppet" av stapeln. Solen sken och snön gnistrade och det var ovanligt härligt att vara ute trots att jag hade glömt mina kängor och inte ens åkte skidor själv. Det är härligt att vara bland barnen när de gör något som de blir glada av. Vi busade i snön, kastade snö och brottades och efter utdelningen av medaljer gick vi tillbaka till förskolan. Efter lunch fick jag dessutom den stora äran att läsa vilosaga för de äldsta barnen, vilket inte brukar gå så bra. Jag har nog aldrig varit med om att alla (typ sex-sju stycken) lyssnar samtidigt, men idag skrattade och skojade vi, de lyssnade och kröp intill nära på madrassen när jag läste. Fullt fokus får man nog aldrig, men vi är ju bara människor. Jag och några barn stannade kvar på madrassen en stund och busade (mycket prutt och bajs humor) en stund innan det blev pyssel och så småningom hemfärd. Min handledare åkte med mig hem och vi pratade mycket så nu känns allt det här med den individuella VFU:n väldigt bra. Jag fcik dessutom följa med in och se hur hon bodde. Fantastiskt är allt jag har att säga. Gick ett stillsamt varv på stan i solen innan jag åkte hem och fick lunch av min Viktor. Så himla fridfull sag och även om jag har en hel del att göra och borde vara lite panikslagen över det, jag är ju trots allt Åsa, så mår jag så bra. Jag känner mig så uppfylld av glädje. Jag mår så bra!

Jag är så lycklig!

OJ OJ OJ!!
Nu börjar vi prata materialsim på hög nivå. Igår införskaffade jag min i min nya fina pärlar. Olympus E510, och jag känner mig verkligen lycklig. Jag har köpt en grej...OCH KÄNNER MIG LYCKLIG (!?) Det är faktiskt helt sjukt, men det känns som jag äntligen har lyckats sätta igång mitt nya intresse och det känns som jag kan må så bra av det. Att verkligen ha någonting som man tycker är skitkul att ägna sig åt på "fritiden". Vi talar ju inte mycket fritid, men det är det som är så bra. Nu kommer jag ha anledning att ta mig fritid.

Grattis Åsa! Bra köp...

image55
en parentes:
ps. förlåt Erik att jag inte ringt och berättat. Men jag lovar. För att kompensera detta får du leka när vi åker hem till mor och far. ds.

pirr i magen...

...och så var det dags igen. Igår var jag på stan och stannade dess utom till på OnOff på hemvägen och kände på lite kameror. FÖr de som inte vet har jag sedan tidigt i höstas bestämt att jag ska lägga min stipendiepengar(som legat i snart tre år) på en egen systemkamera...en digital. Jag har alltid haft så svårt för att hålla mig när jag vill ha och väl har bestämt mig för att skaffa nya grejer, men den här gången har jag lyckats hålla mina hästar i flera månader. Men efter igår pirrar magen så jag knappt kan sitta still. Efter att ha grabbat Olympus e510 har jag inte kunnat tänka på annat. Jag är helt förälskad och det går inte över. Jag tror minsann att jag blivit partisk i den här affären där ajg skulle vara öppen för allt. Det jag sitter och klurar på nu är om det gamla Pentax K zoomobjektivet jag sitter och klämmer på skulle kunna funka till min nya kamera. Men jag tror det är kört. Pentax K objektiven för analoga kameror verkar funka för Pentax digitala kameror, men jag har inte lyckats hitta något om att de skulle funka till Olympus kameror. Tyvärr! För det skulle ha varit helt fantastiskt när man ändå sitter på ett ganska fint objektiv. Men så är det. En chansning. Just nu vill jag bara jaga iväg till onoff, jag skulle kunna gå dit på tjugo minuter och tjugofem minuter senare skulle jag sitta här med min kamera. underbara tanke, men jag får nog hålla tyglarna en stund till. Det fattas lite pengar i sparandet och jag måste nog ta reda på lite mer om det. Man kan ju inte alltid bara lita på sin förälskelse, även om det brukar funka ganska bra. Haha. Tips någon? Eller kunskap om detta? Kommentera gärna!