Skipar fred med magbakterier.

Hejsan hoppsan!
Mitt försk till klippning igår gick inte så bra. Inte en enda frisör på hela stan hade några lediga tider, men nu har jag bokat en till imorgon, så då blir det iaf av. Jag har fortfarande inte bestämt mig alls hur det blir.
Det får vi se!
Men jag gick iaf en sväng på stan igår. Hittade ett armband jag vill ha i födelsedags present och har berättat för Viktor precis i vilket skåp på guldfynd det finns. Haha. Fast egentligen vill jag og hellre bli överraskad.

Jag längtar ofta efter skola nu. Det kan säkert bero på att jag inte jobbar så mycket nu. I början av sommaren var jag på jobbet hela tiden och alla tjatade om "gud vad mycket du måste jobba, du är ju jämnt här!" och då tyckte jag verkligen inte att det var några problem, men nu när jag är mer ledig börjar jag förstå att jag nog jobbade ganska mycket då. Det är skönt att vara ledig, men känns ändå lite rastlöst. Jag gillar ju att jobba så mycket.

Jag har testat en ny grej också, måndag, tisdag har varit i stort sett kolhydratfria, och det är just nu mest jobbigt, för jag blir trött och har ingen energi. Men tydligen ska mag/tarm-bakterier leva på och av kolhydrater, så om man är utan dem ett par dagar ska man ha en chans att bättra sina magproblem. Varför inte? Tänkte jag, jag har ju provat allt annat.
Jag kör på den här stilen idag, onsdag och så torsdag också. Sedan måste det trappas upp långsamt. Vilket är jobbigt för en potatis och pastaälskade godisgris som mig. Vilket inte minst märktes på stranden i förrgör med Olle och Julia, när alla de andra åt glass i värmen...:( Sogligt. Men som jag sade till Viktor, jag har bestämt mig, jag vill prova det här,
för är det något jag bestämt mig för så är det att jag inte vill må så här!

Nu ska jag äta "frukost":
Ett kokt ägg, en morot, filmjölk och kanske lite skinka eller en tomat.

Hej och hå!
:)



Förresten, Albin, EOS, ska spela här i Falun på fredag kväll.
Jag ska dit, du med!

Ledig, ledig, ledig. Sommar, sommar, sommar!

Idag är jag ledig, helt eldig. Så himla skönt. Och jag funderar på att bara bry mig om mig själv tills Vijtor vaknat. Och han ska nog få sova länge idag. Jag drömde att jag gick på stan med Emelie och Therése och shoppade kläder...vilket jag inte gjort på ungefär tio år. Det var så himla roligt, så jag tänkte...varför inte. Nog för att de inte är här...tyvärr, men jag kan ju försöka själv. Det största uppdraget blir nog isf ändå klippning. Jag MÅSTE klippa mig för jag har ingen frisyr längre.

Vi får se!

GE DIG IVÄG!

"Ge dig iväg! Går hem lilla Åsa!" Så har en av tanterna på jobbat skrikit till mig ända sedan igårkväll, men tyvärr (för henne) hade jag juor och jobbade 20 timmar, så hon fick allt dras med mig. Men det gick bra. Vi bara skojar och busar ju! :D

Nu ska jag iaf vara ledig till torsdag eftermiddag och då har jag jour igen. Ganska skönt ändå faktiskt.

Idag ska vi bada med Olle och Julia när hon slutat jobbat och när Viktor sovit klart efter sitt jobb. Men jag undrar kanske skulle man åka upp till Stångtjärn och ligga där själv en stund och fundera över livet innan de taggar till?!

Jag ahr iaf taggat till på en ny metod. Bara att testa. Kolhydratfri mat utrotar magbakterier...(?) Vi får väl testa.
Utan potatis i tre dagar försmäktar vi på denna ö.

Peace!

Äntligen.

Imorgon trillar första lönen in, vilket är mycket efterlängtat. Har inte haft pengar över till något annat än det fasta och mat sedan i maj, och knappt det ens. Nu kan man nästan, snart, börja leva lite normalt igen och kanske blir mitt humör också lite bättre av att inte behöva tänka på allt man gör!
Vi ses på stan på fredag. Då ska vi leta doppresent!

Färdigjobbad...

...för ett tag. Jag har jobbat jouren inatt så idag är jag ledig hela dagen och solen skiner. Så fort jag väckt Viktor (om ungefär två minuter) ska jag försöka få ihop en picknick och ge mig ut. Jag är dessutom ledig imorgon också men då skulle vädret troligtvis inte bli lika bra. Som tur är har jag bokat tvättstugan (Yippie!!). Jag måste tvätta lite så jag har något att packa tills jag ska hem till mor och far. För på måndag bär det av åt hemtrakterna igen. Lite semester, väldigt härligt!

Min helg.

Min helg den här veckan har varat från i söndagskväll. Då blev jag ledig och förblir så till imorgon (onsdag) eftermiddag. Jag har tagit det så lugnt och haft så lite måsten att jag blivit rastlös, men jag är SÅ medveten om att jag måste lära mig att vara rastlös eller iaf att vara ledig.

Igår köpte jag tågbiljetter hem till mamma och pappa. Ska åka nästa måndag och stanna nästan en hel vecka. Det är min enda lediga vecka på hela sommaren så jag passar på att ta semester hemma hon päronen eftersom Viktor ändå jobbar hela veckan. Det är så tråkigt att han inte kan följa med bara och jag komemr sakna honom mycket. Vi har flängt åt mycket olika håll ett tag, så vi behöver liksom vara med varandra lite också! Dock är det så fasligt skönt att Viktor så här i sista sekund fick lite jobb!

Nu ska jag nog äta frukost, slita upp bumpen ur sängen och planera någon slags aktivitet för idag...typ: slappa på balkongen. :D

Hey you!

Hey you!
Just confess,
what´s the point of all this stress,
if we nearly reach the end?!

Det är sant. Helt sant. Men det handlar inte bara om att jag inser att jag stressar för mycket och har för svårt att varva ner. Jag måste liksom börja i andra änden, för jag gillar ju så mycket att göra så här mycket saker och det känns så bra efteråt, men efter det, en liten stund senare, känns det inte så bra...