Nick Drake.

Idag har jagd et ganska lugnt och skönt. Jag har ju såklart lite att stå i, men det känns iaf inte omöjligt att hinna med allt, vilket är en bra början på det hela. Har iaf nästan hela planeringen klar till på fredag, för de som har missat det har jag musik en gång i veckan på gruppbostaden där jag jobbar i vanliga fall, mycket kul!

Svensk 50-tals musik is the shit!

Trött på PM.

Nu har jag skrivit sedan igår, och egentligen skulle jag väl ha hållit på ända sedan i måndags, då hade jag varit klar nu. Men jag har haft annat för mig så nu sitter jag här och vill inte mera. Jag vill göra vykort och jag vill scrappa, jag vill åka ner till stan och köpa nytt garn och nya pärlor, jag vill städa iordning sovrummet, gå ut och fotografera och jag vill baka. Jag vill helt enkelt göra allting annat, som inte är PM-skrivning. Dessutom ska magen hålla på att stöka runt, det kanske har sin lilla del i min okoncentration. MEN, om jag bara tar tag i det här nu så kanske jag snart blir klar. Då kan jag göra något roligt.

Efter helgen.



I´m yours. Och det bara är så!
TACK.

Falskt alarm. Ändrade planer. Bävan är över för nu.

Idag ringde jag sjukhuset och skulle höra om jag verkligen kan käka frukost på morgonen när jag ska göra gastron. Det stod nämligen inget om det i min kallelse. Till saken hör även att det inte stod något om gastroskopi alls i kallelsen. När den damp ner i brevlådan härom dagen tog jag bara förgivet att det var det det handlade om eftersom jag stått i kö så länge. Men när jag pratade med den, faktiskt trevliga, sköterskan på sjukhuset insåg jag min tabbe. Alltså ska jag bara på ett vanligt läkarbesök, fast hos en läkare som är lite emr pro på mage. Det här känns faktiskt mycket bättre. Men den som lever får se.

To be continued.



Nu fortsätter det sista pysslet med bilderboken. Ikväll tänker jag åka til skolan och skriva ut det sista och lite sporadiskt sätta ihop det. Jag orkar inte hålla på mer.

Japp!

bävar.

Fy. Jag bävar verkligen inför vad som komma skall. När kallelsen dök upp i brevlådan idag jublade jag av glädje. Nu är jag bara skiträdd. Jag vill verkligen inte, samtidigt som jag gått och längtat sedan i maj på den här kallelsen. Hur kul kan det vara liksom. En tjej som mått illa varje dag i ett års tid och som får kväljningar av att borsta tänderna ska svälja ner en meterlång slang i magsäcken. Tack för den kompis. Vi ses en annan dag.
Usch.


I will follow the rain.

Trots halsbränna och ensamhet så mår jag ganska bra. Jag är varken jättetrött eller helt sönderstressad, just för tillfället, men det kan ha med han att göra, musiken. The tallest man on earth. Såg honom live i lördags och jag är så glad att vi stod ut trots regnet för nu får jag energi igen, och nog ska jag bli klar med det här alltid. Det får ta sin lilla tid, men så är det väl med allt jag gör nuförtiden.


Gunnar.

Den här delkursen förföljer mig även i mina drömmar. Inatt vaknade jag flera gånger i panik. Jag satt på ett muntligt förhör i skolan på en hel bok om bilderböcker och jag kunde typ ingenting. Jag har alltså vaknat med känslan av panik och idag ska jag försöka få saker gjorda. Bra början. Men iaf...nu ska jag äta lite filmjälk ta på mig ett par sköna mjukisar (för det är skitkallt härinne) och sedan sätta igång. Nu j-lar ska texten till den här boken bli klar. Vi ses på andra sidan om jorden nu skulle gå under idag!

Shiny, happy people.

Idag har jag tagit ett stort kliv mot att förverkliga en dröm. Jag har iaf tagit reda på att det går. Just därför känns allt det här med skolan så rätt. Jag kan bli det jag helst av allt vill när jag blir stor! Puss puss.

Feel alright, feel alive!

Man kan inte vandra genom det här livet och tro att NU sjutton har jag blivit någon. Nu ÄR jag någon. Jag har åstadkommit saker.

Det fungerar inte så.

Man måste känna att just nu, just här, där jag befinner mig, gör jag saker som känns meningsfulla för mig själv. Jag vill vara här och det jag gör, gör att jag mår bra. Så är det för mig. Jag mår så bra, mitt i allt annat, och jag är trots allt ganska nöjd med mig här. Åsa, i Falun. Där jag bor. Det här är mitt liv.

STUCK

Det känns som att jag helt har fastnat. Jag sitter här med min analys och kommer verkligen ingenstans. Ska ta tag i det här efter skolan i morgon med Tina. Det känns lovande 8-)
Jag har liksom motivation att göra saker hela tiden, men sedan orkar jag ett par timmar och så tar det värt stopp. Det är tråkigt och jobbigt när man i övrigt känner sig som en ganska aktiv person, men jag börjar bli van. Det har ju faktiskt varit såhär i typ ett år.

Jag ser fram emot en pluggeftermiddag imorgon iaf. Förhoppningsvis ska den väl kunna bjuda på både klarhet i Nikolajevas koncept och ett och annat skratt. Nu biter vi i det stora, feta sura, äpplet igen! Hej.





Bilderbok hit och bilderbok dit.

Just nu håller jag på att plugga för fullt. Det som är på tapeten är; Analys av en bilderbok enligt Nikolajevas modelller, Tillverkning av en egenproducerad bilderbok och PM skrivande kring det egna arbetet med...ja visst...BILDERBOK.

Just nu bara bilderböcker. Jösses. Men det blir nog bra. Skapandeprocesser tar sådan tid bara.

överochut