Nu så!

Jag är på plats.
Och jag lever.
Har det tom väldigt väldigt bra!!
Hinner inte mer just nu.
men det kommer...sedan!

Hej så länge alla alla! :D

*PJU*

Äntligen har jag fått svar från Högskolan att allt är ok. Jag har blivit antagen, en gång till. Eftersom jag helt otippat, och lite försent, kom in i Göteborg på en av mina reservplatser ströks jag från min plats i Falun.
Ve och fasa tänkte jag och ville skjuta någon på studera.nu men allt ordande till sig och det känns så bra. Trodde aldrig att det inte skulle fixa till sig, men jag nojjar ju gärna lite i onödan.
Det är konstigt ändå. Göteborg har alltid varit någon slags dröm, och nu kom jag in där, blev skitförbannad och ansträngde mig järnet för att bli av med den platsen och bara"slippa" åka dit. Kämpade som en tok för att få komma till Falun istället.
Haha, tänka sig. Falun blev min nya dröm :)

tisdag natt...

...vilket betyder ledigt imorgon, OCH på torsdag. Mycket skönt.
Börjar längta efter att komma iväg. Det enda jag kommer hinna göra innan jag åker är att vara med min fina familj, äta lite kräftor och jobba. Familjen och kräftorna räddar mig, men om det inte vore för dem kunde jag lika gärna tänka mig att åka idag.
Ska reda upp lite trubbel med högskolan bara. Ska ringa dem imorgon. Hoppas allt löser sig fint nu, så är vi snart på väg...sambo och jag! :)

Pontiac...

Hahaha!
Måste bara skriva en snabbis igen. Satt precis och läste igenom mitt förra inlägg. Och from, att jag "burit ner sängen där" istället för "burit ner sängen dit" fick jag en sådan Pontiac-känsla över det hela. Läste liksom hela blogginlägget med en halvskrikande Pontiac röst i huvudet.
Haha, humor sätter sina spår. Eller så är jag bara trött.

:)

So long folks.

Sen kväll torsdag 9/8

Igår var det den åttonde. Igen!...så grattis pälskoe. Eller grattis både du och jag. Vi är bra. T.o.m efter 10 månader! :)

Den här dagen (eller natten) på jobbet har inte diret varit efterlängtat, men å andra sidan går den nog fort. Har haft tre fantastiskt sköna, lediga nätter, hemma i min säng! Och på tal om min säng...så ligger den upponer hemma i vardagsrummet nu. Har burit ner (i stort sett) alla grejer som ska med imorgon där. Känns helt sjukt att det är imorgon första flyttlasset går. Det måste ju fortfarande betyda att det bara är en vecka tills jag sticker sedan. Känns så sjukt. Läste precis Pias blogg, och jag håller med; vart tog sommaren vägen?!
Det har gått så fort, och nu är det snart, väldigt snart dags. Men jag känner mig redo. Väldigt redo.

Men först har vi åtta och en halv timme kvar här på gåsen. Efter det återstår sex nätter, lite sömn, fem timmar i bil.
SEDAN BOR JAG I FALUN!
:D

Get this party started. Hallelujah!

I'm losing my touch...

...way too much.
Baby, get me out of here.
It should be clear!


Det är dags att komma iväg nu.
Jag har inte känt mig hemma på hela sommaren.
Mer på något sätt, på besök på en varm plats.
På en ständigt resande och ibland orolig fot.
Men nu är det både dags och hög tid, att komma hem.


Lördag kväll i mitt så kallade liv.

Sitter här själv och funderar. Känner efter. Åkte genom stan på väg hit. Såg alla som var på väg ner på stan redan. Första sommardagen på mycket länge. Det borde firas. De som inte börjat än var på god väg och vissa var redan på plats nere på stan. Fixade för fest och klara att visa upp sig. Shit vad kul det skulle vara att gå ut just ikväll. Klä upp sig lite, förfesta och få en sjukt bra utekväll. Har inte festat sedan Stockholm, och innan det inte sedan midsommar. Två gånger på hela sommaren. Har inte varit ute en enda gång sedan jag kom hem...

Just det. Jag sitter ju här. Luktar plasthandskar om händerna, kokar risgrynsgröt och torkar golv.
Det tjuter i öronen och uvudvärken hänger efter. Men jag börjar bli lite trött nu. Det är nog bara det.

Over and out.