Skämma bort sig själv med skivfrossa...

...bra eller dåligt?
Dåligt; pengarna går ju faktiskt åt fortare än vad de borde.
Bra; om pengarna nu ändå ska gå åt, kan de ju få göra det på något roligt :)
Bra; man får en massa ny musik att lyssna på!
Bra; Det är stimulerande för studierna med lite ny, inspirerande musik.
Bra; livet blir än lyckligare!

Ok då. Då var det värt det! Ingen ångest här inte. Men vad sjutton har man skickat efter kurslitteratur för en tusing kan det kännas ok att handla lite skivor för reapriser på maxi. Den där härliga spontana glädjen liksom. Förvisso är det underbart när CDON:s bruna, luftpluppiga paket dimper ner, men spontan shopping värker inte lika hårt i ångest magen...

Fånga dagen - kom ihåg döden.

Just nu är det (såklart?!) Hives nya "The Black and White album" som rullar hårdast. Först var jag lycklig, sedan var jag nyfiken, sedan blev jag skeptisk. Nu har jag lyssnat lite, men bara lite, och så klart gillar jag det mer och mer. Det är sjukt mycket som ofta känns som ett stort frågetecken, men jag vet att pojkarna små står för det här och det övertalar ju iaf mig, som inbiten, fanatisk och dyrkande. Då sväljer man liksom allt. Lite av det gamla goda punkösiga Hives från första skivan är ju borta, och jag saknar det, men vad sjutton, jag har ju kvar alla de gamla skivorna och varför skulle jag vilja ha dubletter och kopior av dem?! (...eller iof, det har jag ju med, men omslagen är ju olika *haha*) Jag är samtidigt väldigt glad att det låter nytt och jag är inte den som har svårt att lyssna på olika musikstilar så det här är häftigt för mig. Men visst vänder sig magen innan glädjen sprids i hela kroppen varje gång ett nytt spår sätter igång med ett alldeles gammalt hederligt Hives-gitarriff.

Länge leve Hives!

Har även införskaffat i en till moulin roughe soundtrack CD, Petterson-Berger´s "Frösöblomster" och Ark´s in "Lust we trust". Vem har inte tänkt att de i hundra år ska skaffa alla Ark plattor liksom. ingen kan säga att det inte svänger.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen.
Fånga dagen - kom ihåg döden...
Köp mer skivor om du verkligen vill ha dem, du kommer inte ångra dig när du är död.

image43

Peace out.

Höst i Falun...

...and I´m feeling just fine.


image42


Fånga varenda himla dag!

Funderar på att tatuera in det någonstans :D

Har haft en underbar dag, för att inte tala om gårdagen. Viktor och jag hade vår första gemensamma födelsedag. Helt underbart. Och idag har solen skinit, jag har cyklat med alldeles lagom mycket kläder, maten stod på bordet när jag kom hem och var jättehungrig, grisarna har varit jättemysiga, vi ahr varit på världens roligaste bovärdsmöte med tjat om katter och annat som besvärade alla andra 65+:are.

Måste även säga att helgen var över lag härlig. Var så underbart att komma tillbaka och träffa alla igen.
Och det avr jobbigt att säga hej då till Cia...den här gången också.

Nu har jag ett par böcker som ska läsas.
...och en tatuering att disigna ;)

Över för nu!