"Det handlar nog mest om att bestämma sig...att NU JÄVLAR!"

Idag tog vi en promenad till statoil och åt glass, det var så varmt och skönt och luften var frisk.
Nu ska jag förbereda det sista inför vår piratföreställning imorgon, eller egentligen abra genrep, men det blir blodigt allvar. Idag avr nog första gången vi hade roligt i det här arbetet, men som tröst har det nog varit en av de roligaste dagarna på terminen. Terminen som för övrigt tar slut om typ en vecka. Då har jag läst mitt första år på lärarutbildningen...SAY WHAT?! 


Nu tar jag en ledig eftermiddag!

Punkt slut.
Nu struntar vi i allt vad skola heter, äter god lunch på stan, shoppar dricka och kanske någon ny palta till helgen.
Jag orkar inte tänka på grupparbeten och slutproduktioner som inte funkar och jag orkar inte bry mig om didaktiska reflektioner kring gipsarbeten. Jag orkar inte ens bry mig om familjeomständigheter. Livet är som det är och det kanske är bäst att låta det vara så. Man måste faktiskt kunna bry sig om sig själv ibland också, sålänge det inte går ut negativt över någon annan. Jag tänker försöka må lite bra nu, iaf för en eftermiddag.

Jag kan gladeligen meddela att magbakterierna nog troligtvis är utrotade och medföljande biverkningar är över. Nu är det bara resten kvar antar jag, men det får nog bli ett senare kapitel. Jag klarar mig som det är nu, väntar ut tiden och kanske slipper obehagligheter. Annars tar jag tag i saker och ting när annat är över. Det får inte bli för mycket på en gång.

Tack och hej!

Söndag...

...och hög tid att bli klar med skrivandet. Jag vill inte, inte, INTE. Jag är nog så osugen man kan bli helt enkelt. Vill bara få lite ordning här hemma, på bilen och på mitt liv.
Iaf så var det skönt att skita i allt igår, eller redan i fredags kväll. VI gick över till Olle och Julia och hade en fantastiskt trevlig grillkväll. Igår åkte vi till Örebro och träffade Erik och Linda, hämtade massor grejer, åt pizza och surfade youtube. På hemvägen stannade vi i Snickarbo hos Viktors fina familj, bjöds på grillat, lyssnade på skivor och pratade strunt. Kom hem sent, igår igen, gick och lade sig. Och NU sitter man här. Men om jag bara tar tag i det, kanske det kan gå på ett par timmar. Jag hoppas så, för jag är så innerligt trött på eländet.

Pussar och hej!