Äntligen helg.

Den här veckan blev det inte helg förrän idag. Idag vid elva tiden traskade jag ut från salstentan och kände mig inte helt bedrövlig iaf. Det går inte att säga hur det gick, för mycket tolkningar som spelar in, men nu är det gjort och nu är det helg ända till på onsdag. Fast till dess ska jag ju ha läst ett antal böcker, men ändå...mycket tid hemma! :)

Trots allt så trivs jag med det här. Det är jättejobbigt ibland och det kräver sina ansträngningar. Jag blir nog ganska ofta bedrövligt jobbig när det är som mest att göra, men det är väl tur att det släpper så fort jag är klar och att jag har en förstående sambo.

Tänker väldigt mycket på förra hösten...det är liksom ett år sedan allting började som håller på nu...

Nysätern

Oh god.

Panik. Klockan är redan halv tio och klockan fem ska mitt arbete från mia VFU dagar vara inlämnat. Jag har knappt börjat med inledningen och dessutom har jag tenta på lördag som jag måste, måste, måste plugga till.
Till på köpet ligger århundradets fökylning och trycker i bihålorna.
Men nu är jag på gång...sju och en halv timme kvar. Klara. Färdiga. Gå!

Ska bli skönt att komma hem på onsdag!

Hej och hå...

15:e September 2oo7

Ja som sagt. Här är jag nu. I Falun, Dalarna för den som inte vet. Har äntligen lyckats fixa till med dator och bredband och anslutningar hit och dit där hemma. Oj...konstigt..."här hemma". Jag säger verkligen redan hemma om den här lyan. Nu är det snart en månad sedan vi flyttade in, och det känns redan så hemma och så stabilt.
Det tråkigt är bara att jag är så trött på kvällarna. jag förstår inte...sommarens jobb kan inte komma efter fortfarande(?!) Jag somnar i soffan vid halv tio på kvällarna och så vaknar jag mellan sju och åtta på mornarna fast det är helg. Håller på att bli gammal tror jag.
Som förra helgen, när vi var på Olearys och tittade på fotboll. Jag, Viktor, Jonas och två av hans kompisar. Då svimmade jag vid baren. Personalen trodde att jag var skapligt tankad, men jag hade ju för sjutton bara druckit en tredjedels öl. Haha, så kan det gå! Det här högskolelivet är nog mer slitsamt än vad jag förstår!

Håller på att planera det här med at åka hem. jag har ju siktat lite på sista helgen i september. Det är den som passar absolut bäst. Tråkigt att Viktor inte kan följa med men han bör och ska prioritera spelningen i Stockholm, jag tycker att det är jättekul att han får spela och så har han ju jobb. Det kanske egentligen bara är bra att jag åker själv. Då hinner jag med mer som jag vill göra.
Jag åker mest hem för att träffa familjen. Saknar dem mer än förra hösten. Fira Annas födelsedag och så. Men sedan MÅSTE jag träffa Pi också...innan hon åker. Det är så sjukt. nu blir jag ensam här hemma...igen :'(

Bandet Viktor halkat in lite i som vikarie går iaf att kolla upp på www.whataboutaband.se
Eller så kan ni se dem på kulturkanalen 10:e november klockan 22.00! :D

Nästa helg blir det tenta. Jag försöker att inte hetsa upp mig, men ämnet är svårt och ordet "tenta" är oroväckande, speciellt första gången...:/

Lite yta här. Men nu är det höst, och nu har jag dator. Nu har alla koll på läget igen och hösten kommer nog medföra skrivande!