Signe!

Jag har glömt att presentera vår nya kompis. Men nu är det definitivt och bestämt, här blir hon kvar, efter två år på katthem var det dags för Pippi att flytta men nu heter hon Signe. Det ser ju vem som helst.

Stackarn blev av med sin syster redan när hon kom till katthemmet eftersom hon var alldeles vild, galen. Det gick inte. Sigge klarade sig fint och förutom att hon låg under soffan, sängen och andra möbler de första dagarna är det inte så mycket som är konstigt mä na'. Hon har bara aldrig sett mat förut så det är fortfarande otroligt kul när vi äter här hemma. Tv var inte heller helt bekant. Hennes första tvprogram blev postkodmiljonären och hon satt framför tv:n och stirrade i typ 20 minuter innan hon hade fattat den grejen.

 

Att ta katt från ett katthem innebar för oss en katt som vi själva fick välja utifrån den personlighet som skulle passa tillsammans med oss, en katt som redan kan åka bil (även långt!) vilket är bra när det är ett av ens störsa intressen, en katt som går på låda och fungerar inomhus och en katt som är tacksam för ensamhet och uppmärksamhet. Kattungar är söta, men de är bara kattungar en stund. En katt som inte fungerar kan vara det i 10 år!

Alla glada och nöjda. Kanske mest vi egentligen!

 

Kärlek vid första ögonkastet i den där svarta nosen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback