...

Klent Åsa, klent att inte uppdatera mer på bloggen än såhär!
Min ursäkt den här gången är en hägrande tenta som för övrigt går av stappeln imorgon. Mellan 13 och 18 sitter jag i aulan och tömmer min hjärna på allt vad andra baser, aritmetiska talföljder och bråkiga bråk heter. Japp tömma är vad jag gör. Förhoppningsvis går tentan bra och då kan mycket få stanna kvar på de där papprena jag lämnar ifrån mig med svettig hand strax innan sex om inte annat så måste jag antagligen börja om i april när det blir omtenta så ja, imorgon kväll är det en trött Åsa, med en tom hjärna men kanske med en lugnare själ som ligger på soffan och virkar amigurumi. Det är min nya last. Små, japanska underverk...

Smakprov från julhelgen när jag, mor och bror gick loss...

(För er som tycker att snuskgubben i slokhatt är obehaglig vill jag vidarebrfodra eventuella klagomål till Erik Wärn)


Om tentan nu skulle skita sig sitter jag i en riktig hög med skit för då kommer jag inte in på kursen jag sökt till i vår och även om jag skulle hitta en restplats på någon specialisering som jag kan läsa så länge så skiter det sig att skriva examensarbete med Madde i vår och det vore typiskt trist. Dessutom kommer jag kanske ha börjat en kurs och läst två veckor innan jag får resultatet vilket betyder att jag missar två veckor på den kurs jag kommer få byta till. Men detta är såklart om, och endast om ("if, and only if..." i Billstein när matematik generaliseras) jag missar på tentan. Vi får se helt enkelt.

Hur som helst så har jag en fantastisk dag att se fram emot den 7:e mars. På dagen kommer Viktors bror fantastiskt nog att åka Vasaloppet. Såklart ska vi dit och hejja även om vi inte ser ett skit för inte kan man ha bott i Dalarna under hela sin studietid utan att ha sett ett enda Vasalopp?! Men som om det inte vore nog med detta så har vi sjukt nog fått biljetter för att se den mystiske mannen Bob Log III på kvällen. Mannen, myten...spelar på en restaurang här i stan och när jag insåg att de sålde endast 100 biljetter till pirset av 50 bagis insåg jag att det nog var kört att köpa biljetter en vecka efter släpp, men döm om min helt crazeyiga förvåning och gissa om jag blev lycklig när tre biljetter blev våra. Knäppsöndag på Hammars (Hammer) där jag, Viktor och Erik fräser öronvaxet ur skallen när den ensamma svängkungen från Amerikas förenade stater knäcker Falun. Vem som hamnar i hans knä av oss tre låter vi vara osagt tills dagen är kommen!

 

 

Peace.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback